top of page

TAŞOVA, KIRKHARMAN KÖY DERNEĞİ KURULDU

Kırkharman Köyü derneği, Dernek Merkezi olarak Kırkharman Köyü, Köy konağı olarak belirlendi. Başkan Naci Özkan; Taşova Kaymakamlığı Dernekler masasına resmi açılış başvurusunu yaptı. Dernek Merkezi Kırkharman köyünde Köy Kadınları ile ilk Dernek toplantısını Dernek Başkanı Naci Özkan ve Zehra Ercan ile birlikte gerçekleştirdi. Katılımcılara Derneğin faaliyetleri ve kuruluşu hakkında bilgi verildi.

Toplantı sonrası istekleri konusunda bilgi alındı. Dernek toplantısı katılımcıları Okulun Sosyal Alana dönüşümü için tam desteklerini verdiler. Toplantıda köylüler Köyün içindeki Çeşme’lerin kullanımını geri istiyorlar.

Dernek Yönetimince düzenlenecek olan, 6 Haziran’da düzenlenecek piknik organizasyonu ile ilgili ne yapabileceklerini konuştuk ve tüm gayretleri ile desteklerini vereceklerini söylediler.

Toplantıda; 7 Haziran 2019 Cuma günü tüm gelmiş geçmişlerimiz için Mevlüt okunacak ve köyümüzde yemekleri köyümüzün kadınları el birliği hazırlayacaklar. Ayrıca Derneğimiz her gün saat 14.00 ile 18.00 arası kadınların kullanımına tahsis edilmiştir

Dernek başkanı Naci ÖZKAN ve Yönetimi adına Zehra ERCAN "köyümüz için canla başla çalışacağız, bu tür toplantıları sıkca düzenleyip istek ve önerilere her zaman açığız, toplantıya katılan ve tam destek veren Köyümüzün tüm kadınlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

05Amasyam05- Haber 2019

Dernekler Masasına Başvuru.

Featured Posts
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Recent Posts
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page